Tærø Rundt


TUSIND tak for flot deltagelse ved dette års Tærø Rundt og ekstra stor tak til alle vores sponsorer.

Resultaterne for de enkelte løb kan ses ved at klikke på dette link.

Overaltresultaterne kan ses ved at klikke på dette link


Tærø Rundt 2022


Det er med ubeskrivelig stor glæde, at vi kan meddele, at der igen skal sejles Tærø Rundt

den 4. juni


De bedste sejlerhilsner

Bogø Sejlklub

Tilmelding Tærø Rundt 2022

Lørdag d. 4 Juni

 
 
 
 
 
 
 
Kølbåd
Motorsejler
 
 
 
 
 
 

Tilmeldingen er først gyldig når betalingen er registreret hos Bogø Sejlklub. Af hensyn til planlægningen skal der betales via bankoverførsel senest mandag den 29. maj. Registreringsnummer: 4880 Kontonummer 3675343 eller Mobilpay 12126 (husk at anføre navn). Tilmeldingsgebyret er kr. 300,- pr. båd. Ved for sen tilmelding / betaling tillægges kr. 100,

For 32. gang afholdes den sjove og smukke kapsejlads, der giver sejlerne mulighed for både afslappet sejlads og hård konkurrence.

Der opsættes telte med Bar og der arrangeres musik og dans efter maden. Fra kl 18.00 kan man grille sin mad på optændte grill.

Der er tradition for mange og gode præmier. Alle både der fuldfører, får en præmie. Der er en stor lodtrækningspræmie lørdag aften kl. 23.00, for de som opholder sig i teltet ved lodtrækningen. Under middagen er der amerikansk lotteri. 

Der er løb for kølbåde samt et lille løb for motorsejlere.

 Fredag aften sørger "Bogø Portalen" for musik og hygge i teltet. Ønsker man at købe mad fredag aften kan man gå ind på portalens hjemmeside. Bogø Brød på havnen laver også lækre pizzaer. Fadøl og vin kan købes i teltet.

 

Lørdag aften hygger man sig med medbragt mad. Der er masser af grillkapacitet. Alternativt kan mad bestilles - se nedenfor. 

I teltet er der en stor bar hvor øl, vin, vand samt kaffe og cognac kan købes. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer i teltet, idet klubben har hårdt brug for støtte til at minimere underskuddet! Sejlere, som ønsker at bestille maden i forvejen, kan få det hele leveret lørdag aften (forret + stor bøf med tilbehør) ved bestilling senest torsdag den 1. Juni på restaurant "Stalden" telefon 24677705.

Man vil så få leveret maden lørdag kl. 18 ved klubhuset. Det koster 200 kr.

Morgenbrød mv. i særklasse kan købes hos Bogø Brød på havnen.

 

Kølbåde sejler efter GPH-mål og motorsejlere efter LYS.

 

Skippermøde på Bogø Havn lørdag den 4. juni kl. 08.30. Udlevering af program sker i bureauet, der er åbent lørdag fra kl. 07.30.

 

Start og mållinje er mellem to orange mærker udenfor indsejlingen til havnen. 

 

Banen for kølbåde er 25 sømil rundt om Tærø, dog etableres en mindre bane på 20 sømil rundt om Tærø for de mindste kølbåde.

Visse løb med mindre både kan ved skippermødet få afkortet banen, således at de har mulighed for, at gennemføre løbet (fx. folkebåde).

Motorsejlere sejler ikke Tærø rundt, men runder en grøn sideafmærkning ved den nordlige Farøbro.

Banen tilrettelægges således at der ikke opstår kryds øst om Tærø, hvor der i øvrigt forefindes sideafmærkninger.

Kapsejladsen kan sejles af både med op til 2 m dybgang. I tilfælde af ekstremt lavvande sejles ikke syd om Tærø. 

DSC_9357
DSC_9293
DSC_9315
DSC_9379
DSC_9361
DSC_9378
DSC_9334
DSC_9312
DSC_9368
DSC_9359
DSC_9356
DSC_9351